Våra e-tjänster är stängda från fredag kväll till söndag

PĂ„ grund av systemuppdateringar kommer vĂ„ra e-tjĂ€nster Mina sidor, Mitt medlemskap och ansökan om medlemskap vara stĂ€ngda frĂ„n fredag klockan 17:00 till söndag. TjĂ€nsterna förvĂ€ntas öppnas igen pĂ„ söndag eftermiddag. 

"Omdirigering kommer nu att ske” fastnar i sista steget

Vi har uppmĂ€rksammat att flera medlemmar har haft problem med sista steget i signeringen av sina tidrapporter pĂ„ Mina sidor. Man fastnar med texten ”Omdirigering kommer nu att ske”. Detta problem Ă€r felanmĂ€lt till vĂ„ra ansvariga som hĂ„ller pĂ„ att felsöka problemet.

En hand som håller i en telefon
En hand som håller i en telefon

Driftinformation

Publicerat 21 augusti 2020

Vi har uppmĂ€rksammat att flera medlemmar har haft problem med sista steget i signeringen av sina tidrapporter pĂ„ Mina sidor. Man har kunnat fylla i tidrapporten och godkĂ€nna med BankID men fastnar sedan med texten ”Omdirigering kommer nu att ske”. Detta problem Ă€r felanmĂ€lt till vĂ„ra ansvariga som hĂ„ller pĂ„ att felsöka problemet.

Uppdatering 8 september
Felsökning av detta problem fortsÀtter. Detta problem har drabbat flera a-kassor och har Àven förekommit i ansökan om medlemskap. Vi har fÄtt information om webblÀsarna Edge och Firefox ska fungera.