30 september 2019
Kategori: Nyheter
30 september 2019,
 Off

Nyheter på Mina sidor

Efter uppdateringen i helgen har det skapats nya funktioner på Mina sidor. Här går vi igenom de viktigaste för dig. Har du frågor eller funderingar är du givetvis välkommen att ringa oss på 08-613 75 60.

Elektroniska arbetsgivarintyg signeras på Mina sidor
De arbetsgivarintyg som din arbetsgivare skapat via arbetsgivarintyg.nu hittar du numera på Mina sidor. Det är även härifrån du godkänner och signerar dem. Du ser dem direkt på startsidan, i en egen flik bredvid din Att göra lista. Siffran anger hur många nya arbetsgivarintyg som finns.

Visning av listan arbetsgivarintyg på Mina sidor
Dina arbetsgivarintyg ser du i listan Nya arbetsgivarintyg bredvid din Att göra lista

Alla dina arbetsgivarintyg hämtas upp. Det innebär att det även kan vara arbetsgivarintyg som ska skickas till en a-kassa där du tidigare varit medlem. Du har möjlighet att skicka intyget till en annan a-kassa från Mina sidor. Precis som vanligt ligger dina intyg kvar i sex veckor.

Dina brev och beslut finns under Mina dokument
Du hittar numera de brev och beslut vi skickat till dig under fliken Mina dokument. Breven ligger sorterade efter datumordning med den senaste först. För att visa fler brev trycker du på hämta fler.

Du hittar dina brev och beslut under Mina dokument

Kontakta oss
Om du har frågor eller har funderingar är du varmt välkommen att ringa oss på 08-613 75 60. Du kan också skriva till oss via Mina sidor.

Comments are closed.