25 september 2015
25 september 2015,
 Off

Problem med Mina sidor och Mobila enheter

Det är för närvarande problem att använda Mina sidor med vissa webbläsare och operativsystem för mobila enheter. IOS9 på Iphone och Ipad samt Androidenheter i samband med Chrome version 44-45. Våra utvecklare jobbar på en lösning till detta problem. För ett fullt fungerande Mina sidor ber vi dig använda en dator.

Problem med IOS 9
För mobila enheter som är uppdaterade till IOS 9 har det bland annat varit problem att fylla i arbete i kassakorten, komma in på undermenyer eller fylla i vissa formulär. Vissa saker fungerar och vissa saker fungerar inte på Mina sidor efter uppdateringen. Detta gäller webbläsarna Safari, Chrome och Firefox.

Problem med Android och Chrome version 44-45
För mobila Androidenheter i samband med Chrome version 44-45 har det bland annat varit problem med undermenyer och ta bort påbörjade kassakort. Samma sak här, vissa saker fungerar och vissa fungerar inte.

Vad kan jag göra?
Du som inte uppdaterat dina mobila enheter bör avvakta med att göra detta tills en lösning är installerad på Mina sidor. Du som redan har hunnit uppdatera dina enheter bör välja en dator i stället för ett fullt fungera Mina sidor.

Vi återkommer med mer information om när en lösning installeras.

Comments are closed.