21 oktober 2016
21 oktober 2016,
 Off

Vanliga frågor under veckan

Här hittar du svar på vanliga frågor vi fått under veckan.

När måste jag skicka in min tidrapport?
Du kan tidigast skicka in din tidrapport måndagen efter den sista veckan på kortet. Det vill säga vecka 41-42 kan du tidigast skicka in måndag vecka 43. Är dina kassakort inne på måndagen har du din utbetalning redan på torsdagen, kommer de in senare blir det en vecka senare.

Jag tidrapporterar manuellt, får jag nya kort automatiskt?
Ja, du som tidrapporterar manuellt får automatiskt nya kort i samband med din utbetalningsspecifikation.

Jag behöver skicka utbetalningsspecifikationer och kopior på arbetsgivarintyg, var hittar jag dessa?
Du hittar allt detta på Mina sidor. Utbetalningsspecifikationerna finns under Mina ärenden- utbetalningar. Tryck på länken SPEC och spara ner dessa. De intyg du skickat in till oss hittar du under Mina ärenden- intyg. Du klickar på intyget du behöver och sparar ner eller skriver ut. Både intyg och specifikationer är i formatet PDF.

Comments are closed.