9 september 2016
9 september 2016,
 Off

Vanliga frågor vecka 36

Jag behöver skicka utbetalningsspecifikationer och kopior på arbetsgivarintyg, var hittar jag dessa?
Du hittar allt detta på Mina sidor. Utbetalningsspecifikationerna finns under Mina ärenden- utbetalningar. Tryck på länken SPEC och spara ner dessa. De intyg du skickat in till oss hittar du under Mina ärenden- intyg. Du klickar på intyget du behöver och sparar ner eller skriver ut. Både intyg och specifikationer är i formatet PDF.

Jag har bytt adress, hur meddelar jag er?
Använder du Mina sidor gör du detta under Mitt konto-inställningar- Mina kontaktuppgifter. Du kan också ringa oss, skicka ett mail till medlemakassan@sjf.se samt skriva ett meddelande i Mina sidor.

Jag ska begära utträde, vilken blir sista medlemsmånaden jag ska betala?
Du får alltid utträde den sista i den månaden som din ansökan om utträde kommer till oss. Du betalar fram till den sista månaden du är medlem. Så skickar du in en ansökan om utträde innan september är slut får du utträde från den 30 september. Du ska då betala medlemsavgiften till och med september.

Comments are closed.