17 juni 2016
17 juni 2016,
 Off

Veckans frågor vecka 24

Här är ett litet urval av veckans frågor.

Jag ska fylla i mitt första kassakort på Mina sidor, varför står det att jag använt dagar?
Har vi inte fattat beslut i ditt ärende så visar Mina sidor de senaste uppgifterna. Dessa uppgifter kommer alltså att ändras när vi har tagit ett beslut.

De 75 deltidsdagarna, hur funkar dem?
I varje ersättningsperiod på 300 dagar är 75 dagar specifika för veckor som du också arbetat deltid. Hur många av de 75 dagarna som dras i en vecka beror så klart på hur mycket du arbetat. Använd gärna knappen beräkna ersättningsdagar på Mina sidor för att se hur många dagar som skulle betalas ut. Allting under din genomsnittliga veckoarbetstid räknas som deltidsarbete. När du använt alla 75 deltidsdagar betalas ersättning endast ut för helt arbetslösa veckor.

Comments are closed.