28 januari 2015
Kategori: Nyheter
28 januari 2015,
 Off

Viktig information om förändringar för nytt Bank-ID på fil

Bank-ID har släppt en ny version av Bank-ID på fil och från och med den 29 januari 2015 klockan 17:30 kommer denna version fungera tillsammans med Mina sidor.

Hur påverkar detta mig?
Om du inte redan har installerat den senaste versionen av säkerhetsprogrammet för Bank-ID på fil så måste du göra detta.  Du laddar ner den senaste versionen av säkerhetsprogrammet här.  Du ser vilken version du har om du öppnar säkerhetsprogrammet och trycker på HjälpOm Bank-Id säkerhetsprogram.  Den senaste versonen som finns är version 6.

Använder du webbläsaren Google Chrome så ska du se till att du har uppdaterat till version 40. Det nya Bank-ID och säkerhetsprogrammet fungerar inte ihop med version 39 av Google Chrome.

Vad är nytt?
Den första gången du loggar in med det nya Bank-ID kommer du behöva godkänna/tillåta att webbläsaren öppnar säkerhetsprogrammet. Bockar du i rutan ”Kom ihåg mitt val…” så kommer du inte att få detta meddelande nästa gång du loggar in.

Då Nordea numera använder sig av Bank-Id så har valet Nordea plockats bort från inloggning på Mina sidor. Du som har en e-legitimation från Nordea väljer nu Bank-id på inloggningssidan.

Comments are closed.